Svježa jaja

Kvalitet proizvoda je imperativ i kompanija poklanja maksimalnu pažnju samom procesu proizvodnje, kontroli kvaliteta i svim pratećim aspektima od nabavke sirovine do isporuke proizvoda do krajnjih potrošača.

Za sve prodajne programe koje distribuiramo, garantujemo dostupnost robe finalnim potrošačima u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Slobodan uzgoj

U zelji da se očuva tradicija proizvodnje i način na koji su naši preci proizvodili jaja, Agromont je 2018. godine pokrenuo proizvodnju jaja od slobodno puštenih kokošaka.

Jaja iz slobodnog uzgoja

5000 komada slobodno puštenih kokosaka koje se hrane ispašom pašnjaka daju premium proizvode za trpeze potrošača i to u pakovanjima od 30 jaja i 10 jaja.

Bijela jaja iz slobodnog uzgoja

5000 bijelih slobodno puštenih kokošaka koje se hrane ispašom ograđenih površina daju premium bijela jaja za trpeze potrošača i to u pakovanjima od 30 i 10 jaja.

Konzumna jaja

Svježa konzumna jaja

Dnevnim kapacitetom proizvodnje od 160.000 svježih konzumnih jaja, Agromont je vodeći Privredni subjekat u proizvodnji konzumnih jaja i prepoznatljiv brend po kvalitetu proizvoda u Crnoj Gori.

Proizvodi su dostupni potrošačima u pakovanjima od 30/1 , 10/1 i 6/1 kao i u klasama SS , S , A , B , C .

Bijela konzumna jaja

Dnevna proizvodnja od 20.000 svježih bijelih konzumnih jaja vrhunskog kvaliteta je svakodnevno u ponudi potrošačima i to u pakovanjima od 30 jaja , 10 jaja i 6 jaja kao i u klasama SS , S , A , B , C.